Verdien deze beloningen tijdens de open beta van Call Of Duty

Call of Duty Modern Warfare 2

Het is bijna zover, komende vrijdag op 16 september start het eerste van de twee open beta weekends van Call Of Duty: Modern Warfare 2. Ready, set? Knallen maar!

Even een overzicht van de periodes zodat u zeker volledig mee bent met alles.

16 en 17 september kunnen de mensen die het spel vooraf besteld hebben op PlayStation 5 alvast al aan de slag met de open beta. Vervolgens krijgen alle PlayStation-gebruikers van 18 tot 20 september exclusief volledige toegang. 22 en 23 september zijn de mensen die het spel op een ander platform vooraf besteld hebben aan de beurt. Tenslotte gunt Activision van 24 tot 26 september iedereen op alle platformen twee dagen speeltijd. Voor de ene wat meer tijd dan de andere dus.

Uiteraard zijn er tijdens deze periodes ook exclusieve beloningen te verdienen waarmee je kan uitpakken op 28 oktober wanneer Call Of Duty: Modern Warfare 2 uitkomt. De volledige lijst vindt u hieronder.

  • Emblem: “Smashed It”: Unlocks at Operator Level 2
  • Charm: “Buckle Up”: Unlocks at Operator Level 4
  • Player Cards: “Passed the Test”: Unlocks at Operator Level 6
  • Sticker: “Operation First Blood”: Unlocks at Operator Level 10
  • Weapon Blueprint: “Side Impact”: Unlocks at Operator Level 15
  • Operator Skin: “Collision”: Unlocks at Operator Level 18
  • Vinyl: “No Competition”: Unlocks at Operator Level 19
  • Sticker: “Safety First”: Unlocks at Operator Level 21
  • Vehicle Skin: “Floor It”: Unlocks at Operator Level 26
  • Weapon Blueprint: “Frontal Impact”: Unlocks at Operator Level 30

Om deel te nemen aan de beta hoef je geen schiftingsvraag of ellenlange vragenlijst in te vullen. Gewoon naar de ‘store’ van je platform gaan op de dag dat jij in aanmerking komt en downloaden maar!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”