De Galactic Edition van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt op 2 november

LEGO Star Wars The Skywalker Saga Characters

Ik blijf die LEGO games geniaal vinden. De manier waarop het team die iconische films weet om te zetten tot een (LEGO) game met daarbij een flinke portie humor en herkenbare scenes en personages, I like it a lot!

Als Star Wars-fan in hart en nieren heb ik al de LEGO Star Wars games in huis gehaald. Dat moet. Toch? Binnenkort komt er een echte kick ass versie van een bestaande LEGO Star Wars game. En dan heb ik het over de Galactic Edition van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, de natte droom van elke Star Wars-fan.

De Galactic Edition bevat zes nieuwe pakketten in de Character Collection 2, Star Wars: Andor, de tv-special LEGO Star Wars: Summer Vacation, Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Star Wars: The Book of Boba Fett, Star Wars: Rebels en Star Wars: The Clone Wars, voor een totaal van meer dan dertig speelbare personages. Plus de zeven pakketten uit de originele Character Collection: The Mandalorian Seizoen 1, Solo: A Star Wars Story, de klassieke personages, het Trooper-pakket, Rogue One: A Star Wars Story, The Mandalorian Seizoen 2 en The Bad Batch.

Kopers van de digitale versie kunnen bovendien het klassieke, speelbare personage Obi-Wan Kenobi ontgrendelen, dat niet los verkrijgbaar is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)