Ubisoft gaat games ontwikkelen voor Netflix

Netflix probeert reeds een tijdje, net als Disney en Amazon, om een eigen gaming label uit de grond te stampen. Nu hebben ze hiervoor wel een ideale partner gevonden, en dit in Ubisoft.

Netflix lanceert volgend jaar namelijk drie nieuwe mobiele games gebaseerd op de games van Ubisoft, waaronder Assassin’s Creed.

Het partnerschap houdt in dat Ubisoft de mobiele games voor Netflix gaat ontwikkelen. Hieronder vallen ook een spel gebaseerd op Ubisofts Mighty Quest, en het historische puzzelavonturenspel Valiant Hearts.

De games zullen exclusief beschikbaar zijn voor Netflix-abonnees, zonder advertenties of in-app aankopen, waardoor Ubisoft een nieuw publiek kan aanboren en kan experimenteren met nieuwe formats voor bestaande titels.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)