Disney Plus lost nieuwe trailer voor Andor

Star Wars Andor

We hebben ondertussen op Disney Plus al een paar Star Wars-series kunnen bkijken. Dit met wisselend succes maar nooit echt hoogvliegers. Brengt Andor daar verandering in?

De serie “Andor” verkent een nieuw perspectief van het Star Wars-sterrenstelsel, waarbij de reis van Cassian Andor centraal staat om te ontdekken welk verschil hij kan maken.

De serie brengt het verhaal van de ontluikende rebellie tegen het Empire en hoe mensen en planeten erbij betrokken raakten. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian het pad zal inslaan dat voorbestemd is om hem tot een rebellenheld te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)