Eerste teaser voor The Mandalorian Season 3

The Mandalorian

Het zijn mooie tijden voor Star Wars-fans. Begin november verschijnt de Galactic Edition voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, we hebben een nieuwe trailer voor Andor en nu ook een eerste teaser voor het derde seizoen van The Mandalorian.

Binnenkort vernemen we dus hoe het verder afloopt met Mando en de cutie pie Grogu. Dit in het derde seizoen van Disney Plus’ The Mandalorian.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)