Square Enix’ Babylon’s Fall sluit servers begin 2023

Square Enix had grootse plannen voor hun ambitieuze RPG Babylon’s Fall. En zoals we allemaal weten vielen die plannen bij launch flink in het water.

Het is zelfs zo erg dat besloten werd om in februari 2023 de servers te sluiten. En ze menen het!

In een verklaring op de officiële website zegt het team dat het de servers sluit op 28 februari 2023, waarna het spel niet meer speelbaar zal zijn op alle platforms. Bovendien worden alle online gegevens en spelersrecords gewist.

De verdere verkoop van de game en alle content na de release is officieel stopgezet sinds de publicatie van de verklaring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)