Beluister nu de officiële soundtrack van Elden ring via Spotify en Apple Music

Elden Ring

Sommige van onze crewleden lopen nog steeds enorm enthousiast rond over Elden Ring. Ik ben zelf nog steeds wat afgeschrikt door de moeilijkheidsgraad, maar ooit ga ik wel eens overstag.

Om na het uitspelen, of voor het starten met spelen, in de sfeer te raken heeft uitgever Bandai Namco de soundtrack van deze immens populaire game op verschillende streamingplatformen gezet.

Hierdoor kan je de soundtrack op je gemak (her)beluisteren via Amazon Music, Apple Music, Deezer, iTunes, Spotify en YouTube Music. Bovendien heeft Bandai Namco ook een mooie Behind the Scenes-video vrijgegeven over het maken van deze soundtrack.

In zijn uitgebreide review noemde Luca Elden Ring een episch en genadeloos meesterwerk.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.