fbpx

Rayman krijgt eigen DLC in Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Mario + Rabbids: Sparks Of Hope Rayman

Ubisoft heeft tijdens hun Ubisoft Forward-event bekend gemaakt dat hun platformheld Rayman de overstap maakt naar het bizarre universum van Mario + Rabbids.

Rayman is onderdeel van een van de drie DLC-pakketten die na de release van Mario + Rabbids: Sparks of Hope moeten verschijnen op de Nintendo Switch. Je zal dus ook met hem aan de slag kunnen in de opvolger van de fantastische turn-based strategy game Mario + Rabbids Kingdom Battle.

In een andere gameplayvideo kregen we eerder al een spectaculair baasgevecht voorgeschoteld waarin Mario en Bowser het opnemen tegen The Wiggler.

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt 20 oktober exclusief voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: