Toekomstige Assassin’s Creed-games bevatten Japan, horror en multiplayer

Ubisoft onthulde tijdens de Ubisoft Forward-presentatie de eerste twee games waarmee Assassin’s Creed Infinity zal lanceren, namelijk Codename Red en Codename Hexe.

Ubisoft heeft de toekomstige roadmap voor de Assassin’s Creed franchise onthuld, waaronder een game die zich afspeelt in het feodale Japan, twee mobiele games en een standalone multiplayer game.

De volgende twee Assassin’s Creed-games na Mirage, onder codenaam Red en Hexe, verschijnen als onderdeel van de nieuwe Infinity-franchisehub, het live service-initiatief dat vorig jaar werd aangekondigd.

Red, dat wordt gemaakt door Odyssey-ontwikkelaar Ubisoft Quebec is de volgende grote, Valhalla-achtige game, die zich afspeelt in het Feodale Japan.

De tweede grote titel die is aangekondigd heeft de codenaam Hexe. Deze wordt gemaakt door Ubisoft Montreal, met de creative director van Far Cry 2 en Watch Dogs: Legion. Veel details over deze game zijn er nog niet, maar het lijkt een horror game te worden.

Als laatste hebben we nog Assassin’s Creed Invictus. Dit is een standalone multiplayer spel dat zal worden ontwikkelt door de teams achter For Honor en Rainbox Sig Siege.

Een releasedatum voor Assassin’s Creed Infinity, en dus bovenstaande games, werd niet gegeven.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.