Gizmo, de Mogwai uit Gremlins, is nu speelbaar in MultiVersus

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat Gizmo nu beschikbaar is als speelbaar personage in het free-to-play vechtspel MultiVersus.

Het schattige Mogwai-wezen uit de Gremlins-franchise, dat fel licht, water en eten na middernacht moet vermijden, maakt deel uit van MultiVersus Season 1 en is een Support-klasse personage met een unieke moveset die zijn charme en talenten laat zien, waaronder de mogelijkheid om zich aan teamgenoten te hechten om inkomende schade te helpen absorberen.

Gizmo’s aanvallen en specials zijn te zien in een onlangs onthulde gameplay-trailer met zijn muzieknootprojectielen, iconische roze speelgoedsportwagen, en kenmerkende pijl en boog, evenals zijn Combat Gizmo-personagevariant die nu beschikbaar is voor in-game aankoop.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)