Ga mee achter de schermen van Gotham Knights met The Batman Family

Nog even flink zijn, en dan kan ik eindelijk aan Gotham Knights beginnen. Eerst nog even genieten van een nieuwe trailer die door Warner Bros. Games werd onthuld.

Met enkele medewerkers van het bedrijf nemen we een kijkje achter de schermen van Gotham Knights. In het ‘The Batman Family’ filmpje krijgen we wederom meer info over Nightwing, Red Hood, Batgirl en Robin.

We gaan dieper in op de relatie tussen de vier protagonisten. Elk met hun eigen kwaliteiten en hoe zij omgaan met het grote verlies van Batman. Alfred komt ook ter sprake, want hij is vanzelfsprekend voor The Batman Family.

“Alfred is de lijm die de Batman Family bij elkaar houdt. Hij is zelfverzekerd en een persoon waarop onze helden altijd kunnen rekenen”. 

Gotham Knights zal speelbaar zijn vanaf 21 oktober 2022, dit voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.