Disney Plus pakt uit met een flinke korting

Disney+

Als je een Marvel (check) en Star Wars-fan bent (check) dan heb je ongetwijfeld een abonnement op Disney Plus. Heb je nog geen abonnement, dan is nu toch het moment om er eentje te pakken denk ik dan.

Vandaag viert Disney+ zijn derde verjaardag. Daarom gaat deze dag door het leven als Disney+ Day.

Net als vorig jaar strooit het huis van Mickey Mouse met nieuwe releases en andere acties, maar eentje springt er wel bovenuit: vanaf 8 september tot 19 september (08:59 ‘s ochtends) kunnen nieuwe abonnees één maand lang Disney+ uitproberen voor slechts €1,99. Dit komt neer op maar liefst 77% korting.

Check it out zou ik zeggen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Disney Plus pakt uit met een flinke korting'

  1. Idd eens de moeite om nog een keer een maandje te kijken voo mij als annuleren vlekkenloos kan. Dank voor de tip Praga!
    Elke jaar doe ik een maandje Amazon Prime (Tip van Flip). Subs zijn voor mij geen vanzelfsprekendheid meer 🙁

Reacties zijn gesloten.