Ontdek Call of Duty: Modern Warfare 2’s Vault Edition

Call of Duty Modern Warfare 2

De meeste gamers zijn blij met de standaard versie van hun favoriete game. De echte fans, of zij voor wie het iets meer mag zijn (en daar het geld voor hebben) die zijn fan van speciale edities. Bijvoorbeeld zoals Call of Duty: Modern Warfare 2’s Vault Edition.

In een video toont Activision ons wat we mogen verwachten van deze digital only (jawel, enkel digitaal verkrijgbare) speciale Vault Edition. Deze kost je 109,99 euro.

Met andere woorden: zowel de game als al de extra’s zijn enkel digitaal. Denk hier aan extra game content, battle pass, eerder toegang tot de campagnemodus, enzovoort.

Vault Edition

  • Modern Warfare II voor PS4/PS5
  • Vroege toegang Campaign
  • Vroege toegang tot de Open bèta
  • Ghost Legacy-pack in MW/WZ
  • Red Team 141 Operator-pack
  • FJX Cinder-wapenkluis
  • Battle Pass (1 Seizoen)
  • 50 Tierskips

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)