Intense launch trailer voor bullet hell FPS Scathe, nu beschikbaar op pc

Weet je waar ik zin in heb? Nog eens een lekkere ouderwetse en intense shooter zoals Doom, Bulletstorm of Painkiller. Misschien is Scathe er wel zo eentje?

Scathe, de adrenaline-gedreven FPS, is nu beschikbaar PC via Steam, en Epic Games Store later deze week.

Navigeer door een dodelijke doolhof waar demonen uit de diepste krochten van de hel je op elke hoek opwachten, vastbesloten om je bloedige ondergang te bewerkstelligen.

Met een indrukwekkend arsenaal aan wapens neem je het op tegen talloze waves aan demonen, dit alleen of in een geweldige drop-in-drop-out co-op multiplayer-actie.

Scathe is nu verkrijgbaar voor PC voor 22.99 euro. De consoleversies volgen begin 2023.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)