RuneScapes event Fresh Start Worlds krijgt update en nieuwe releasedatum

RuneScape kondigt vandaag veranderingen aan voor het aankomende Fresh Start Worlds-evenement. Dit doen ze op basis van feedback die ze van de community hebben gekregen. Fresh Start Worlds laat RuneScape-spelers nieuwe personages creëren in een speciale wereld waar iedereen op een gelijk speelveld begint. Het evenement start op 26 september.

Bestaande spelers kunnen na feedback van de community een Fresh Start World-lidmaatschap kopen met Bonds. Bonds zijn via gameplay verkrijgbaar. Dit geeft huidige spelers een alternatieve manier om deel te nemen aan deze speciale modus. Nieuwe en terugkerende spelers moeten starten met een nieuw account.

De week-tot-week XP-vermenigvuldiger en andere boosts in Fresh Start Worlds zijn opnieuw gebalanceerd. Dit wordt gedaan om de bezorgdheid over de snelheid waarmee nieuwe spelers skills en XP kunnen opbouwen weg te nemen. Daarnaast worden exclusieve beloningen van Fresh Start Worlds in de toekomst op andere manieren beschikbaar gemaakt.

Fresh Start Worlds lanceert in RuneScape op 26 september. De lancering van Fresh Start Worlds in Old School RuneScape vindt plaats in oktober.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)