Parkeren op zijn Vlaams is (g)een kunst in You Suck at Parking-video

Parkeren, het is voor sommigen een onmogelijke opdracht, een hel, een drama en zo kan ik nog even doorgaan. Voor mij is het iets wat ik doe met de twee vingers in de neus (want mijn auto kan zich zelf parkeren). Alle gekheid op een stokje, deze game is echt te plezant…

De Belgische studio Happy Volcano laat ons weten dat hun You Suck at Parking ook op Game Pass voor Xbox en PC zal verschijnen op dag van release, namelijk woensdag 14 september 2022.

You Suck at Parking, dat zowel single player als online multiplayer bevat, is ’s werelds meest extreme parkeerervaring en de enige racegame waarin, uniek genoeg, het doel is om tot stilstand te komen. Het succes draait allemaal om racen tegen de klok als spelers dashen, driften en slepen met hun handremmen terwijl ze in hoog tempo in parkeerplekken rammen.

Ontwikkelaar Happy Volcano onthulde in mei al de multiplayermodus van de game – waarin in eerste instantie vier spelers het tegen elkaar op kunnen nemen in een compleet parkeerfestijn – samen met het nieuws dat de top-downracer 60 wilde multiplayerlevels en 100 sololevels met een steeds hogere moeilijkheidsgraad zal bevatten.

De multiplayer zal ook cross-platform zijn, terwijl Happy Volcano ook kan bevestigen dat het de bedoeling van de studio is om het spelaanbod elke twee weken te vernieuwen, met verse levels tot… nou ja, tot de zon de aarde verzwelgt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)