Aliens: Fireteam Elite -Pathogen DLC onthult allereerste eindbaasgevecht

Cold Iron Studios pakt uit met een nieuwe trailer voor hun gloednieuwe Aliens: Fireteam Elite: Pathogen-uitbreiding, nu beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC.

Pathogen introduceert een gloednieuwe campagne die de dodelijke effecten van de black goo-infectie verkent, geïnspireerd op het Alien-universum. Deze ziekteverwekker kan niet alleen de plaatselijke flora en fauna veranderen, maar ook alle Xenomorphs die eraan worden blootgesteld, waardoor ze op alles jagen en doden wat ze kunnen vinden, inclusief niet-gemuteerde Xenomorphs.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)