Battlefield 2042 Battle Pass-trailer toont wat je aan extra’s kan vrijspelen

Vandaag start tweede seizoen van Battlefield 2042 met daarin onder andere een nieuwe Specialist, genaamd Charlie Crawford, een nieuw voertuig, nieuwe wapens en andere content. En uiteraard een nieuwe battle pass natuurlijk.

Wat je zoal mag verwachten van die battle pass, dat zie je in onderstaande trailer. De battle pass is goed voor 100 tiers, waarvan 30 items gratis zijn en 70 onder het premium segment vallen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)