Savage Game Studios is volgende studio die in handen van Sony valt

De volgende overname binnen de gaming industrie is een feit. En het is er eentje dat vooral interessant is voor de mobile gamers onder ons.

In een officiële blogpost heeft Hermen Hulst, hoofd van de PlayStation Studios, aangekondigd dat de overname van Savage Game Studios door Sony officieel is. De studio werd in 2020 opgericht door Michail Katkoff, Nadjim Adjir en Michael McManus en is voortgekomen uit hun jarenlange ervaring met het ontwikkelen van mobiele games, die een aantal zeer succesvolle IP’s omvatten.

Savage Game Studios zal deel uitmaken van een nieuw opgerichte PlayStation Studios Mobile Division, die onafhankelijk van Sony’s console-ontwikkeling zal opereren en zich zal richten op innovatieve en mobiele ervaringen op basis van nieuwe en bestaande PlayStation IP’s.

Momenteel zou de studio al bezig zijn aan een nieuwe onaangekondigde AAA mobile live service action game waarvan we binnenkort de onthulling mogen verwachten.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Savage Game Studios is volgende studio die in handen van Sony valt'

  1. Ondanks die reeds hoge positie van Sony op de gamemarkt, mogen die lustig winkeltje blijven spelen terwijl MS voorlopig niet mag meespelen 😉

Reacties zijn gesloten.