fbpx

gamescom snack: “Anger Foot is de perfecte game voor gamers met een voetenfetisj”

Soms hoeft een game niet diepgaand te zijn. Soms hoeft het zelf allemaal niet echt te kloppen. Soms wil ik gewoon absurd met m’n kwade voet in mensen hun gezicht schoppen.

Anger Fist levert een ervaring waarbij je jouw weg doorheen levels schopt en schiet, op zoek naar jouw vermiste schoen. Één schot kan dodelijk zijn en dan herstart je het level volledig. Gelukkig zijn deze altijd kort, rond maximaal 3 minuten. Het is dus zoeken naar die perfecte “guns blazing” run.

De protagonist ziet er uit als een mix van Deadpool en Nemesis. Hij eet z’n popcorn van tussen zijn tenen en aait z’n partner met z’n andere voet. Een man van simpele dingen.

Anger Foot komt in 2023 naar PC.

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.

Eén opmerking over 'gamescom snack: “Anger Foot is de perfecte game voor gamers met een voetenfetisj”'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: