Razer introduceert de Basilisk V3 Pro

Razer introduceert de Basilisk V3 Pro, een geavanceerde draadloze gaming-muis die volledig aanpasbaar is en de prestaties bevordert. De Basilisk V3 Pro is Razers meest geavanceerde gaming-muis tot nu toe en moet een nieuwe standaard binnen de gaming-community zetten.

De muis heeft onder andere een Razer HyperScroll Tilt Wheel, Razer Optical Mouse Switches Gen-3, 10+1 programmeerbare knoppen en een Razer Focus Pro 30K Optical Sensor. Daarnaast is draadloos opladen mogelijk met de Razer Mouse Dock Pro en Wireless Charging Puck.

Opgelet: we hebben de muis zelf niet getest! Info komt uit het persbericht.

De Basilisk V3 Pro is voorzien van Razer Chroma RGB en biedt Chroma-verlichting voor dertien zones en volledige underglow. Gamers kunnen elke zone aanpassen met meer dan 16,8 miljoen kleuren en talloze lichteffecten tijdens het spelen van een van de meer dan 200 games waarin Chroma is geïntegreerd. Met de Razer HyperScroll Tilt Wheel kunnen spelers snel door content scrollen of overschakelen naar de tactiele modus. Dit zorgt voor meer controle en geeft feedback waardoor je snel wapens of vaardigheden kunt wisselen.

De kenmerkende en iconische vorm van de muis met 10+1 programmeerbare knoppen ondersteunt verschillende grepen. Verder kunnen aan de knoppen een eindeloze combinatie van commando’s en macro’s worden toegewezen voor meer ergonomie en controle.

De precisie, lage latency, beterde duurzaamheid en snelheid zijn allemaal kenmerkend voor de Basilisk V3 Pro. De Focus Pro 30K Optical Sensor heeft een resolutienauwkeurigheid van 99,8% en biedt allerlei AI-functies zoals Smart Tracking, Motion Sync en Asymmetric Cut-off. Smart Tracking zorgt voor automatische kalibratie op diverse oppervlakken. Hiermee houdt de muis op elk oppervlak een consistente lift-off-afstand, zelfs op glas.

Bovendien is de Basilisk V3 Pro voorzien van de nieuwe Razer Optical Mouse Switches Gen-3. Deze tactiele switches voorkomen dubbelklikken en debounce delay en hebben een nog langere levensduur. Deze switches hebben een levensduur tot 90 miljoen klikken, waardoor de duurzaamheid met meer dan 25% is toegenomen ten opzichte van de vorige generatie switches.

De Razer Basilisk V3 Pro bevat Razer HyperSpeed Wireless via een 2.4 GHz-verbinding. Hierdoor haalt de muis snelheden die 25% hoger liggen dan bij andere draadloze technologie. Door zowel een compatibel draadloos Razer-toetsenbord als de Basilisk V3 Pro op een enkele dongle aan te sluiten, hebben gamers een USB-poort minder nodig.

Dankzij de Bluetooth-verbinding en Type C-aansluiting is de Basilisk V3 Pro veelzijdiger en kun je moeiteloos van apparaat wisselen. De Basilisk V3 Pro is ook compatibel met de Razers 4K Hz HyperPolling Wireless Dongle, zodat gamers een draadloze pollingsnelheid van 4000 Hz kunnen bereiken.

Razer introduceert ook, samen met de Qi-gecertificeerde Basilisk V3 Pro (als de Wireless Charging Puck is bevestigd), de nieuwe Razer Mouse Dock Pro. Deze heeft een geïntegreerde 4K Hz-transceiver en maakt magnetisch, draadloos opladen mogelijk.

Gamers kunnen de reguliere muispuck van een compatibele Razer-muis vervangen voor de draadloze oplaadpuck (inbegrepen bij de Mouse Dock Pro) en de muis opladen door hem op de dock te plaatsen. Deze blijft dankzij een magneet op zijn plek tijdens het opladen.

De Mouse Dock Pro beschikt ook over een geïntegreerde Razer HyperPolling 4K Hz-transceiver voor een 4K Hz draadloze polling rate. Daarnaast heeft de dock acht Razer Chroma RGB-verlichtingszones, met keuze uit 16,8 miljoen kleuren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)