SD Gundam Battle Alliance nu beschikbaar

Bandai Namco Europes SD Gundam Battle Alliance, een RPG boordevol actie waarin belangrijke momenten uit het Gundam-universum opnieuw worden gecreëerd, is nu beschikbaar.

Van Mobile Suit Gundam tot Iron-Blooded Orphans, SD Gundam Battle Alliance brengt verschillende verhaallijnen samen die spelers beroemde scènes en gevechten uit de eerbiedwaardige anime-serie laten herbeleven.

SD Gundam Battle Alliance is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Windows pc en STEAM. Pre-orders voor digitale edities zijn nu live en omvatten verschillende niveaus van bonussen zoals vrij te spelen missies, nieuwe speelbare eenheden en andere exclusieve content wanneer deze beschikbaar komen.
 
In SD Gundam Battle Alliance moeten spelers hun krachten bundelen om een vervormde wereld te corrigeren, door breuken in de tijd te overbruggen die bekend staan als “Historical Breaks” om de ware tijdlijn van elke Gundam-serie te herstellen. Elke missie bevat single-player en multiplayer actie, zodat maximaal drie spelers samen kunnen werken om vooruitgang te boeken in de game.

SD Gundam Battle Alliance bevat ook een progressiesysteem waarin spelers hun Mobile Suits moeten ontwikkelen, verbeteren en versterken met blauwdrukken die ze tijdens hun missies hebben verkregen. De game biedt snelle gevechten en spelers hebben voor elke Mobile Suit een verscheidenheid aan mêlee- en afstandsaanvallen, combo’s en speciale aanvallen op basis van lading in hun arsenaal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)