Maffe Atomic Heart-trailer toont ons snoeiharde combat

Atomic Heart

Atomic Heart staat zonder twijfel in de lijst van meest bizarre games die eraan zitten te komen. Zeker na het bekijken van deze gloednieuwe combat trailer van de actievolle first-person game.

Atomic Heart neemt ons mee naar een alternatieve versie van de jaren 50. De Soviet Unie legde zich toe op het ontwikkelen van geavanceerde robots. Robots die zich uiteindelijk tegen de mensheid keerden. Aan jou om een robo-apocalyps te voorkomen.

En dat doe je in ware actie-RPG stijl. De first-person gameplay doet me meteen denken aan enkele van Arkane’s games, zoals Deathloop, Prey en Dishonored. De game komt echter van de hand van het relatief ongekende Mundfish: een Russische studio die hiervoor Soviet Lunapart VR ontwikkelde. Niet bepaald een impressionant palmares, dus.

Maar deze Atomic Heart heeft in ieder geval het juiste sfeertje en de nodige geschifte twists om mijn hart enkele tellen te doen overslaan. Ik ben benieuwd naar wat we van deze game kunnen verwachten.

Een releasedatum hebben we nog niet, wel weten we dat de game op zowel voorbije generatie als huidige generatie consoles zal verschijnen, alsook op pc. Enkel Nintendo Switch valt in dat opzich uit de boot.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.