Koei Tecmo toont eerste gameplay trailer van Wo Long: Fallen Dynasty

Wo Long Fallen Dynasty

Nioh en Nioh 2 zijn wat mij betreft de beste Soulslike-games. Niet Nioh 3 maar wel Wo Long: Fallen Dynasty is de volgende game van ontwikkelaar Team Ninja. En vandaag hebben we eindelijk de eerste gameplay beelden voorgeschoteld gekregen.

Wo Long: Fallen Dynasty is een fantasy action game dat zich afspeelt tijdens het tijdperk van de Drie Koninkrijken in China. Het zwaard dat geworteld is in de Chinese vechtkunsten zal doorheen de hele game jouw beste vriend zijn. Op het eerste zicht doet de combat in Wo Long: Fallen Dynasty meteen denken aan Nioh. Het hoeft niet te verbazen dat ik nu al enorm uitkijk naar deze game.

Wo Long: Fallen Dynasty zal begin 2023 verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De game zal vanaf dag één beschikbaar zijn via Game Pass.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.