The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me verschijnt in november

Uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar Supermassive Games kondigen via een trailer aan dat The Dark Pictures Anthology: The Devil vanaf 18 november verkrijgbaar is.

In The Devil in Me volgen we een groep filmmakers die een documentaire maken over Amerikaanse seriemoordenaars. Ze worden naar een afgelegen eilandhotel gelokt en in de val gelokt door iemand die geïnspireerd is door de oorspronkelijke Amerikaanse seriemoordenaar, HH Holmes.

Het vierde deel van de Dark Pictures Anthology komt 18 november uit voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.