Petroglyph Games onthuld gloednieuwe RTS-game via trailer

De studio, die bekend is voor het maken van Command & Conquer Remastered, kwam tijdens gamescom op de proppen met The Great War: Western Front.

De game laat je Wereldoorlog I herbeleven over heel Europa waar je aan de kant van de Geallieerden of de Centrale mogendheden epische veldslagen uitvecht in de loopgraven en daarbuiten.

De makers beloven realistische en gedetailleerde turn-based strategy gameplay. Daarnaast zal je ook de mogelijkheid krijgen om tanks, materiaal en wapens te verbeteren via een research systeem.  

Battles take place in a living, persistent world, with existing battlefields holding the scars of previous battles and deteriorating as players revisit them, while changing weather conditions will provide additional challenges for each unit.”

The Great War: Western Front verschijnt in 2023 op pc.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”