PSVR2 zal speelbaar zijn tijdens Tokyo Game Show in september

PS VR2 PlayStation VR2

PlayStation heeft bekendgemaakt dat bezoekers van de Tokyo Game Show hun eerste hands-on ervaring kunnen opdoen met de PlayStation VR2. Bezoekers krijgen de kans om Resident Evil Village in VR te spelen aan de stand van Capcom.

De onthulling dat de PSVR2 voor het eerst zal worden tentoongesteld aan het publiek komt van nieuwswebsite PR Times. Spelers die de kans krijgen om met de nieuwe headset aan de slag te gaan, zullen oog in oog komen te staan met Lady Dimitrescu. Benieuwd wat dat zal geven.

Village en Resident Evil 4 behoren hopelijk tot een reeks games die beschikbaar zullen zijn voor de PSVR2 wanneer deze begin 2023 wordt gelanceerd. PlayStation hoopt dat er ten minste 20 titels klaar zijn wanneer de nieuwe headset in de rekken ligt, met onder andere het nieuwste luik in de Horizon-serie, Call Of The Mountain.

Als je dus een van de eersten wilt zijn die PlayStation’s nieuwe VR-systeem daadwerkelijk vasthoudt en gebruikt, zal je je moeten verplaatsen naar de Tokyo Game Show en die vindt plaats van 15 tot 18 september.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.