Servers van Dark Souls III zijn terug online

Goed nieuws voor alle PC-spelers van Dark Souls III. Na een inactiviteit van meer dan zes maanden zijn de servers terug online. PvP is dus terug een mogelijkheid.

Eind januari van dit jaar werden de servers van Dark Souls Remastered, Dark Souls II en Dark Souls III offline gehaald wegens een beveilingslek. Dit stelde mensen met slechte bedoelingen in staat om malware op de servers uit te voeren, wat een aanzienlijk risico vormde voor iedereen die er gebruik van maakte.

De officiële Twitterpagina van Dark Souls laat nu weten dat de servers weer online zijn. Het gaat echter wel alleen om de servers van Dark Souls III. De servers van Dark Souls Remastered en Dark Souls II zullen binnenkort ook weer online gezet worden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.