Square Enix toont tien minuten durende gameplay trailer van Forspoken

Forspoken

Forspoken is een game waarvan ik torenhoge verwachtingen heb. De game zou in eerste instantie verschijnen op 25 mei van dit jaar maar werd uitgesteld tot 11 oktober. Later dit jaar werd de game nog eens uitgesteld. De release staat nu gepland voor 24 januari 2023.

Om ons geduld wat te belonen heeft Square Enix een gameplay trailer van tien minuten de wereld ingelost. De trailer geeft een diepgaande kijk op het avontuur dat je te wachten staat in de wereld van Athia. Leer hoe je krachtige magische vaardigheden kunt beheersen, door verraderlijk terrein kunt navigeren en vijanden kun verslaan als Frey, de protagonist in Forspoken.

Forspoken wordt ontwikkeld door Luminous Productions zal verschijnen voor PlayStation 5 en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.