Data gamescom 2023 bekendgemaakt

We mogen ons alvast opmaken voor gamescom 2023, die zal doorgaan van 23 tot 27 augustus volgend jaar. De openingsshow zal een dag eerder plaatsvinden.

Onze goede vriend en presentator van de openingsshow Geoff Keighley maakte dit bekend via een tweet.

Aangezien we dit zo vroeg op voorhand weten zit er misschien wel een tripje naar Keulen in met heel de crew!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”