fbpx

Seizoen 2 in Hearthstones Battlegrounds brengt quests, magie en meer

Op 30 augustus komen er nieuwe features naar Hearthstone Battlegrounds! Seizoen 2 brengt meer naar het speltype, waaronder de gloednieuwe Battlegrounds Track, Battlegrounds Season Pass, Battlegrounds Missies, Battlegrounds XP, Legendary cosmetics, hero en minion updates en een glimmend nieuw Magic of Azeroth cosmetic thema.

Hieronder een overzichtje:

  • Battlegrounds Quests

De gameplay-mechanieken van Battlegrounds krijgen een nieuwe shakeup met Quests. Dit tijdelijke evenement geeft spelers een quest bij beurt vier, die ze kunnen voltooien om een krachtige beloning te verdienen die het spel een boost geeft voor de rest van de wedstrijd! De combinaties van quests en beloningen zijn willekeurig, zodat geen enkele wedstrijd hetzelfde is. Bovendien doen elf nieuwe minions mee aan de strijd, samen met twee nieuwe helden: de getalenteerde detective Murloc Holmes en moordslachtoffer Sire Denathrius.

  • Nieuw Battlegrounds Track en Season Pass

Battlegrounds biedt nu zijn eigen Track, waar spelers een schat aan Battlegrounds-specifieke emotes, cosmetica, strikes en meer kunnen verdienen. Om op het spoor vooruit te komen, verdien je XP met elk spel dat je wint en met het voltooien van missies, nieuwe taken die uniek zijn voor Battlegrounds. Voor nog meer goodies is er ook de Battlegrounds Season Pass, die kan worden gekocht met echt geld of Runestones, een nieuwe virtuele valuta voor Hearthstone. De Season Pass ontgrendelt twee extra heldenkeuzes en de premium beloningen op het circuit, waaronder cosmetica van hogere niveaus.

  • The Magic of Azeroth 

Voeg wat dazzle en pizazz toe met een nieuwe set cosmetica met magisch thema! Dit seizoen gaat de Magie van Azeroth van start, met veel glitter en glans om je esthetiek te verbeteren. In een nieuwe, alternatieve tijdlijn heeft de Duistere Vlucht een kruistocht gelanceerd om alle sporen van magie uit de samenleving te doven. Het is aan de Guardians of Azeroth, en hun bondgenoten, om de kracht in zich wakker te maken en de Magie van Azeroth te redden! Spelers krijgen de kans om te schitteren met nieuwe legendarische heldenskins en borden, die stemlijnen en animaties laten zien, maar ook van uiterlijk veranderen afhankelijk van je status op het slagveld. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: