Stranded: Alien Dawn komt in oktober naar Early Access

Stranded Alien Dawn

Frontier Foundry, het gameslabel van Frontier Developments (Jurassic World Evolution), stuurt het bericht de wereld in dat Stranded: Alien Dawn, een nieuwe planet survival sim in oktober op PC verschijnt via Steam Early Access.

Stranded: Alien Dawn daagt spelers uit om tegenslagen te overwinnen en ervoor te zorgen dat hun diverse groep van overlevenden kan floreren in hun vreemde nieuwe omgeving.

Door de combinatie van modulaire basisconstructies met diepgaand grondstoffenbeheer, onderzoek, knutselen en meer, beginnen spelers Stranded: Alien Dawn met niets meer dan het hoognodige, en ontdekken prachtige maar dodelijke nieuwe omgevingen om hun eigen unieke, bloeiende basis te ontwikkelen.

Ga de strijd aan met mysterieuze ziektes, extreme weersomstandigheden en aanvallen van buitenaardse wilde dieren, waarbij de behoeften van de overlevenden centraal staan bij elke keuze.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)