Teaser trailer voor Fear Effect Reinvented

Fear Effect Reinvented is een actie-avonturenspel, en dus een remake van het eerste spel uit de klassieke Fear Effect-franchise. Dit natuurlijk opgefrist met verbeterde graphics en besturing.

Het concept is simpel: Wi-Ming Lam, de dochter van een Triad-baas uit Hong Kong, is ontvoerd. Kruip in de huid van het huurlingentrio: Hana, Glas, en Deke, en probeer het vermiste meisje te vinden.

Features:

  • Iconische adventure-horror met opnieuw uitgevonden gameplay, graphics en besturing
  • Origineel verhaal uitgebreid tot drie afzonderlijke campagnes
  • Moderne camera in third-person perspectief
  • Speel als Hana Tsu-Vachel, Royce Glas of Deke en ontrafel alle geheimen van de demonische samenzwering
  • Van cover-based gevechtssysteem tot survival horror-elementen
  • Speel de hele galerij vrij om nog meer extra content te krijgen
  • Verzamel voorwerpen, los puzzels op en beheer je inventaris om drie moeilijkheidsgraden te verslaan

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)