Hardspace: Shipbreaker komt 20 september naar consoles

Hardspace: Shipbreaker, de zero-g ruimteschip-salvaging sandbox game van Blackbird Interactive en Focus Entertainment, komt naar Xbox Series X|S, Xbox Game Pass, en PlayStation 5 op 20 september.

Ervaar het dagelijkse leven van een ruimteschipberger in Hardspace: Shipbreaker, waar elke dienst kansen biedt op grote winsten, maar ook grotere risico’s met zich meebrengt, afhankelijk van je reflexen en vaardigheden.

Ervaar de opwinding van leven, doodgaan en het herhalen van de cyclus terwijl je het opneemt tegen next-gen physics en sloopeffecten in een realistische industriële sci-fi toekomst in de verhaalmodus van de game, of leun achterover, ontspan en raak verdwaald bij het oefenen van je bergingsvaardigheden in Free Play.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)