fbpx

Hardcore looter shooter Marauders komt in oktober naar Steam Early Access

Team17 en Small Impact Games hebben aangekondigd dat de hardcore multiplayer looter shooter Marauders in oktober van dit jaar uitkomt op Steam Early Access.

Marauders is een hardcore multiplayer looter shooter die zich afspeelt in een alternatief 1990 waar de Grote Oorlog nooit is geĆ«indigd, de Aarde is geĆÆndustrialiseerd tot breekpunt, en velen zijn gevlucht naar de sterren.

Vorm samen met je crew van maximaal drie andere spelers een vijandig slagveld, ga op jacht naar buit, maak nieuwe wapens en uitrusting, en red wat je nodig hebt om te overleven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d