Het grimmige Warhammer 40,000: Darktide toont zich op gamescom

Warhammer 40.000: Darktide

Warhammer 40,000: Darktide, van de makers van Vermintide, is een 4-speler co-op actiegame die zich afspeelt in de hive stad Tertium. Vecht samen met je vrienden als ‘Rejects’ tegen hordes vijanden in deze nieuwe Warhammer 40.000-ervaring.

De gamescom trailer schetst een grimmig beeld van wat de speler kan – of niet kan – verwachten als hij de hive city Tertium binnengaat: geen hulp. Geen versterkingen.

Jij bent de laatste verdedigingslinie van Tertium. Je bent een Reject, maar waar het allemaal op neerkomt is dat jij en je bemanning degenen zijn waar iedereen op rekent. Geen druk, gewoon keiharde realiteit in de ware Warhammer 40.000 zin van het woord.

Creëer je unieke personage, kies je klasse, ga de strijd aan met vijanden die zo uit je nachtmerries komen, ontwikkel je level, bouw de uitrusting die je verdient, en bereid je voor op de volgende strijd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)