Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 33 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

En we zijn weer terug uit Spanje! Hoog tijd dus om die Dragon Ball Z-uitdagingen in Fortnite te voltooien met mijn vaste maatjes. Daarnaast nog een aantal missies in Sniper Elite 5 afwerken zodat ik klaar ben voor iets nieuws.

Qua series heeft mijn oudste zoon me verteld dat ik absoluut The Sandman moet bingen op Netflix. Ik weet dus wat me te doen staat het komende weekend.


MrRolfson

Ik neem de fakkel over van Praga onder de Spaanse zon. Hij is net terug van vakantie en ik sta op het punt te vertrekken naar de Costa del Sol samen met mijn kinderen en vriendin. Op het vliegtuig neem ik wel mijn Nintendo Switch mee en download ik enkele afleveringen van het fantastische The Legend of Vox Machina op mijn smartphone. Maar verder wordt het vooral met de benen omhoog liggen en lekker niks doen.

Adiós!


Jim

Het is weer festivaltijd en dus haal ik mijn tent en slaapzak uit de kast. 4 dagen rock, techno en andere vrolijke deuntjes beleven op de wei van Pukkelpop is net als Rock Werchter jaarlijkse traditie. The Boiler Room is net als andere jaren de tent waar ik het meeste in zal vertoeven. Uiteraard zal ik heel het terrein en andere stages alle eer aandoen! De groepen en DJ’s waar ik naar uitkijk zijn onder andere Cypress Hill, Charlotte De Witte, Underworld en Noisia.

Qua series blijf ik in de festivalsfeer want Trainwreck: Woodstock ’99 is een absolute aanrader waarvan ik de 3 afleveringen in 1 keer verorberd heb. De documentaire vertelt het verhaal van het bekende festival maar dan de editie 30 jaar later en alles wat daar fout aan was. Een gekke rollercoaster van woedende jeugd, chaos en een shitload aan grote bands.


RoMa

Leugens! Allemaal leugens! In mijn weekendmenu van vorige week claimde ik aan Hellblade: Senua’s Sacrifice te beginnen maar niks bleek minder waar. Net na het posten van dat menu viel de review van Saints Row in m’n schoot. Hellblade on hold, Saints op volle gas. Mijn bemerkingen lezen jullie volgende week op onze website.

Op Netflix amuseer ik me met het derde seizoen van The Umbrella Academy en het laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine. Die laatste serie ga ik best missen.
Zaterdag eindelijk terug voetbal op de Freethiel met Beveren-Virton! Zoals mijn oma altijd zegt: “Ziet dat ze maar veel goals maken!”


Lazlo

Met wind in de virtuele zeilen van mijn sloep in Sea of Thieves vaar ik het weekend tegemoet. Ik plan om me de komende dagen op enkele Tall Tales toe te leggen in de piratengame en ben ook behoorlijk benieuwd naar het nieuwe avontuur dat de makers deze week toegevoegd hebben. Daarnaast plan ik ook nog wat het schoolhoofd uit te hangen in Two Point Campus, waarvan je intussen mijn volledige review op deze site kan terugvinden.

Door de finale van Better Call Saul heb ik weer goesting gekregen om opnieuw aan Breaking Bad te beginnen. Nog steeds één van de beste reeksen die ik ooit zag. En nu zijn we ook helemaal bijgebeend met Stranger Things. Tijd om aan een nieuwe duistere reeks te starten, dus. Benieuwd of Sandman op Netflix evenzeer mijn hart kan veroveren als de sublieme audiobooks met James McAvoy.


auron_sagara

Batman, Superman, Bugs Bunny en een andere meute aan figuren hebben me al een paar dagen goed liggen gehad. Ben onverwacht aan MultiVersus begonnen en wat heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Daarom mogen jullie binnenkort een review hiervan verwachten.

Ben met het vrouwtje begonnen aan de nieuwe serie The Sandman op Netflix. Enorm nieuwsgierig waar deze serie ons gaat brengen. Hopelijk strooit hij niet veel met zijn zand rond, of we zullen snel int slaap liggen op de zetel…


High_LordWolnir

Twee weken voor de release mag ik al aan de slag met The Last of Us Part One. Sony was zo vriendelijk om vlak voor het weekend een reviewcode te bezorgen. Het spreekt voor zich dat ik de komende dagen het eerste avontuur van Ellie en Joel ga herbeleven. Het leven kan soms echt mooi zijn.

Het zijn tevens de laatste dagen vooraleer Season 5 in Call of Duty: Vanguard wordt afgetrapt. Dat betekent dat ik nog een aantal tiers naar omhoog wil zodat ik volgende week de nieuwe Battle Pass weer kan inlijven.

Qua series nader ik het einde van seizoen 2 in Gotham. Jim Gordon in de gevangenis, wie had dat ooit gedacht!


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.