Nieuwe video neemt ons mee achter de schermen van F1 Manager 2022

F1 Manager 2022

Zelf vind ik de F1-sport maar een saaie bedoening. De start en de eerste twee rondes vind ik nog wel plezant omdat de kans op crashes en spektakel daar het grootst is. Daarna is het echter saaie kost en een spelletje van pitstops, tanken en bandenwissels.

De echte fans roepen nu waarschijnlijk moord en brand omdat ik zo durf spreken over hun favoriete sport. Maar gelukkig kan ik het goedmaken met een nieuwe video die ons meeneemt achter de schermen van F1 Manager.

Frontier Developments onthult vandaag de vierde video achter de schermen voor F1 Manager 2022.

In ‘Episode 4 – True to Form’, de voortzetting van de serie achter de schermen, maken spelers kennis met Principal Mocap Specialist, Tina Nischan en Lead Animator, Tim West, die met hun werk het rennerskwartier tot leven hebben gebracht voor een authentieke, levensechte F1-ervaring in F1 Manager 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)