Sportieve launch trailer voor EA Sports Madden NFL 23

Voetbal is voor mietjes, American Football voor echte venten! Heb ik gelijk of heb ik gelijk? Deze kerels deinzen er niet voor terug om mekaar stevig aan te pakken, en als dit het geval is rollen ze niet over de grond als watjes! Iets wat ook blijkt uit deze launch trailer.

Met een ode aan de naamgever Coach John Madden op alle covers en gedreven door de spelbrede impact van het FieldSENSE Gameplay System op de PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versies levert Madden NFL 23 de meest authentieke 11v11 footballsimulatie-ervaring tot nu toe.

FieldSENSE legt een nieuwe basis voor consistente, ultra-realistische gameplay, waardoor spelers op de sticks kunnen laten zien hoe goed ze zijn.

FieldSENSE zorgt voor meer realisme op het veld met animatie-vertakkingstechnologie die Hit Everything in staat stelt om interacties in de verdediging te herdefiniëren, terwijl spelers met nieuwe mechanismen, zoals 360 Cuts, direct van richting kunnen veranderen met baldragers, en via Skill Based Passing volledige controle krijgen om de bal precies te plaatsen waar ze willen.

Bovendien zorgen verbeteringen in de core gameplay-systemen voor een nieuw evenwicht met upgrades voor defensieve dekkingen, de pass rush en het dekken van mobiele quarterbacks.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)