Ember Lab maakt details over Anniversary Edition van Kena: Bridge of Spirits bekend

Kena Bridge of Spirits

Binnen een dikke maand viert Kena: Bridge of Spirits zijn eerste verjaardag. Om die feestdag kracht bij te zetten, trakteert ontwikkelaar Ember Lab ons op een hoop gratis nieuwe content.

Kena: Brigde of Spirits verscheen op 21 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5 en PC via de Epic Games Store. De Anniversary Update trakteert alle eigenaars van het spel met vele nieuwe functies zoals New Game+, Charmstones, Spirit Guide Trials, Kena Outfits, nieuwe toegankelijkheidsfuncties en meer.

De mensen van Ember Lab hebben rekening gehouden met de wensen van de spelers. New Game+ was een veelgevraagde functie. Vanuit New Game+ kunnen spelers Kena’s reis opnieuw beginnen met al hun eerder vrijgespeelde vaardigheden, upgrades en outfits. Ook zullen vele eindbazen een aantal extra fases krijgen.

Charmstones zijn een andere belangrijke toevoeging aan de Anniversary Update. Deze unieke verzamelstenen zijn individueel uit te rusten en bieden verschillende aanpassingen aan Kena’s statistieken en vaardigheden. Sommige Charmstones hebben een voordeel en een nadeel zodat spelers zelf kunnen nadenken over hoe ze bepaalde vijanden en uitdagingen willen aanpakken.

Wie trouwens in het bezit is van de Deluxe Edition van de game, kan rekenen op een extra exclusieve outfit.

Meer info en details over de Anniversary Update kan je hier teruglezen.

Onze eigen Luca gaf in zijn review de game een dikke vette 9/10. Wie de game nog niet in huis heeft gehaald, moet dringend overwegen dit te doen.

De Anniversary Update zal beschikbaar zijn vanaf 27 september. Dat is dezelfde dag waarop de game ook op Steam zal verschijnen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.