fbpx

Laatste Call of Duty Vanguard en Warzone seizoen start 24 augustus

VGD-S5-LAST-STAND

Activision heeft het laatste seizoen van Call of Duty Vanguard en Warzone aangekondigd. Seizoen 5, getiteld ‘Last Stand’, lijkt een explosief einde te brengen aan het vulkanische eiland Caldera en zal live gaan op 24 augustus.

Last Stand brengt onder andere grote updates voor alle drie de game modussen. In de multiplayer komen er twee nieuwe maps, Beheaded en Fortress. De Zombie mode wordt voortgezet met de Dark Aether-saga en we nemen het op tegen Kortifex the Deathless in Vanguard’s laatste hoofdstuk , ‘The Archon’.

Seizoen 5 start op 24 augustus.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: