Arkane Studios laat ons in 20 minuten durende deep dive kennis maken met Redfall

Redfall

Arkane Studios, bekend van Dishonered, Prey en Deathloop, heeft een nieuwe deep dive-video getoond van de aankomende open-wereld vampiergame Redfall.

De 20 minuten durende video werd voor het eerst getoond tijdens Bethesda’s QuakeCon-evenement en werpt een blik op de gameplay elementen van Redfall. Verschillende ontwikkelaars komen aan het woord om over gameplay en concept te praten.

Redfall is een verhaalgedreven, open-wereld first-person-shooter die solo of met een team van maximaal vier spelers in co-op kan worden gespeeld. Spelers gaan de strijd aan met een legioen vampieren die het eilandstadje Redfall, Massachusetts hebben afgesneden van de buitenwereld.

In mei heeft Bethesda de releasedata van Redfall en Starfield uitgesteld van dit jaar naar de eerste helft van 2023. Beide games zullen uitkomen voor Xbox Series X/S en PC.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.