fbpx

Met bloed doordrenkte launch trailer voor Soulslike Thymesia

Thymesia

Onze reviewer Wolnir beloonde Soulslike Thymesia met een mooie score. Dat kan je allemaal nalezen in onze review. Vanaf vandaag kan ook jij aan de slag met deze interessante titel.

Thymesia combineert snelle gevechten met een intrigerend wapensysteem en daagt spelers uit het op te nemen tegen een reeks gruwelijke en meedogenloze vijanden.

Als Corvus moet je de pestwapens beheersen – verwoestende krachten van de zieke bewoners die de straten van het koninkrijk besluipen – en angstaanjagende aanvallen combineren met perfect afweren en behendig ontwijken om de zware uitdagingen die je te wachten staan te overwinnen en degenen die overblijven te redden van een lot dat erger is dan de dood.

Hieronder de launch trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d