Gotham Knights krijgt gouden status

Net even een dikke streep op de kalender geplaatst, want eind oktober mogen we effectief aan de slag met Gotham Knights. Wat kijk ik uit naar deze game.

Via Twitter kondigt Warner Bros. Games Montrèal aan, dat de ontwikkeling van de game is afgewerkt. Zo bereikt Gotham Knights de gouden status. Voor de resterende tijd kunnen ze nog werken aan een eventuele day one patch die ervoor zorgt dat alle laatste mankementen aan de game verwijdert worden.

Vanaf 25 oktober 2022 zullen we zorgen dat de straten van Gotham veilig blijven met Batgirl, Robin, Red Hood en Nightwing. Gotham Knights zal speelbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.