The Ascents nieuwe Cyber Heist-DLC is nu beschikbaar op elk platform

Curve Games en de Zweedse indiestudio Neon Giant delen ons mee dat we vanaf vandaag aan de slag kunnen met de Cyber Heist DLC voor hun Cyberpunk actie-shooter RPG The Ascent.

The Ascent: Cyber Heist speelt zich af na het hoofdverhaal van het basisspel en is toegankelijk voor spelers die de hoofdcampagne hebben voltooid en een nieuw contract voor een topgeheime missie willen aannemen.

Zet het verhaal solo of in coöp met vrienden voort in een reeks gloednieuwe hoofdmissies en spannende zijmissies. Spelers kunnen zich een weg knallen of slaan met gloednieuwe wapens, inclusief geavanceerde mêleegevechten, in een nieuwe, nog nooit eerder verkende locatie.

In Cyber Heist heeft Kira, je voormalige werkgever, een nieuwe top-geheime baan, en hoe kun je als nieuwe onafhankelijke contractant weigeren? Verlaat je vertrouwde arcologie en ga naar een gloednieuwe arcologie die eigendom is van de Malhorst-Gelb Group. Er is nieuwe, baanbrekende technologie voor het oprapen, maar jij bent niet de enige die zijn zinnen op de prijs heeft gezet.

Doe alleen of samen met je vrienden nieuwe uitdagende missies, verken gloednieuwe omgevingen, vecht je een weg tegen nieuwe vijanden en ervaar nieuwe manieren om te vechten met mêlee-wapens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)