Bungie toont Lightfall tijdens Destiny 2 Showcase op 23 augustus

Wie reikhalzend uitkijkt naar het volgende hoofdstuk in de Light en Darkness-saga in Destiny 2, moet op dinsdag 23 augustus om 18u00 aanduiden in zijn agenda.

Bungie zet op zijn officiële Twitch-kanaal de schijnwerpers op de nieuwe Destiny 2-uitbreiding: Lightfall. We krijgen dan meteen ook meer nieuws over onder andere Season 18 en de Arc 3.0 subclass-update.

Wil je jezelf helemaal onderdompelen? Stem dan om 17u00 af voor de pre-show op Twitch. De main show start dan een uurtje later en na de Showcase vindt er een live post-show plaats met onder andere interviews met enkele ontwikkelaars van Bungie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.