WINNAARS WEDSTRIJD | Walibi Gaming – 18 t.e.m. 21 augustus

Bedankt voor jullie massale deelname!
De winnaars zijn uitgeloot en werden ondertussen via mail gecontacteerd.

Niet gewonnen? Geen zorgen.

Het event is nog niet uitverkocht en er zijn nog tickets te koop via de website van Walibi!

Na een eerste succesvolle editie in 2019 is Walibi Gaming eindelijk terug! Zorg dat je controller klaarligt, want van 18 t.e.m. 21 augustus wordt Walibi Belgium hét walhalla van de e-sports. Vier dagen lang, met avondopeningen tot 22u op 19 en 20 augustus, zal je je favoriete attracties kunnen combineren met extra, gratis toegankelijke, activiteiten die in het teken staan van games. Ontmoet, bewonder en neem het op tegen meer dan 20 pro-gamers en streamers in razendspannende livesessies en toernooien van Fortnite, Rocket League, Trackmania en FIFA in het Tiki-Theater, én ontdek een heleboel exclusieve ervaringen in het 1.500m² grote Gaming Center!

Ontmoet je e-sportshelden tijdens signeersessies, ontdek gloednieuwe VR-ervaringen en speel supertoffe games zoals Pokémon, Drone Soccer, Gran Turismo 7 simulatieracing… en nog véél meer! Het Gaming Center is vrij toegankelijk. 

Of denk je het toekomstige Rocket League of FIFA talent te zijn? Doe dan mee aan de kwalificatierondes van de toernooien die op vrijdag 19 en zondag 21 augustus zullen plaatsvinden in het Tiki-Theater. En zoals bij elk toernooi keren de winnaars huiswaarts met fantastische prijzen op zak!

Je vindt alle info en de inschrijvingsformulieren voor de tornooien terug op de website van Walibi Gaming.


Dankzij Walibi mogen wij 5 duo tickets verloten onder onze bezoekers. Je kan dus samen met je vriend(in) een ganse dag genieten van de geweldige attracties zoals Kondaa, Dalton Terror en Pulsar én de sfeer opsnuiven op Walibi Gaming!

Het enige wat je hoeft te doen is antwoorden op de vraag en aangeven welke dag je het liefst wil gaan via wedstrijd@pragalicious.com.

In welke gemeente ligt Walibi Belgium?

LET OP: Vergeet je naam niet mee te geven en als je wint zal je enkel op de door jou gekozen dag toegang krijgen, dus wees zeker van je keuze!

De wedstrijd loopt tot en met zaterdag 13/08/2022 om 23u59.
De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Veel succes!


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.