Nieuwe trailer vertelt ons meer over het verhaal van Saints Row

Saints Row

Mijn eerste perstrip ooit naar de USA was er eentje naar Volition. Zij waren toen druk in de weer met hun Punisher videogame. En laat die studio nu ook het huis zijn achter de Saints Row-franchise.

Binnenkort ligt hun reboot van Saints Row in de rekken. Maar voor het zover is vernemen we meer over het verhaal achter de game. Dit in een gloednieuwe trailer die de studio vrijgaf.

Saints Row verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en pc. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)