Call of Duty Warzone 2.0 verschijnt mogelijk op 16 november

Het minste wat je kan zeggen is dat er drukke tijden aanbreken voor Activision-Blizzard. Dit najaar verschijnen immers de nieuwe Call of Duty (28-10), Warzone 2.0 en World of Warcraft: Dragonflight. Van deze laatste twee zou de releasedatum gelekt zijn.

Zo zou Warzone 2.0 verschijnen op 16 november en WoW: Dragonflight op 28 november. Dat is toch als we de data mogen geloven die afgedrukt staan op een PR-document dat vorige week verrassend genoeg op het internet opdook.

Het document werd snel offline gehaald maar zoals dat tegenwoordig gaat is er altijd wel iemand die sneller is en een screentje pakt.

Nog even meegeven dat we, volgens datzelfde document, vanaf 8 december (Game Awards) in staat zouden zijn om Diablo IV te pre-orderen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)