De AURA projector van XGIMI zet nieuwe standaard in home entertainment

Sommige mensen kijken graag films en series op een televisie of een monitor. Idem voor gamers die vaak kiezen voor een televisiescherm of een monitor. Er zijn echter ook entertainmentfanaten die resoluut kiezen voor een projector.

Nota: de info komt uit het persbericht. We hebben deze niet getest.

De meeste technologie is de afgelopen decennia drastisch veranderd, waaronder de manier waarop we tv kijken. We zijn van kabel naar streamingsdiensten gegaan en projectoren zorgen ervoor dat discussies over schermgrootte tot het verleden behoren. Zo ook de XGIMI AURA, een 4K-laserprojector met ultrakorte projectieafstand en ingebouwd Android besturingssysteem. Met een helderheid van 2400 ANSI Lumen (730 nits) en een scherm tot maximaal 120 inch, transformeert de AURA je huis tot een ware thuisbioscoop. 

De AURA projector van XGIMI brengt home entertainment tot ongekend hoog niveau. En dat terwijl de projector maar 20 centimeter van de muur hoeft te staan om een beeld van tussen de 60-120-inch te projecteren. Dit maakt het monteren van de projector aan de muur en veel tijd kwijt zijn aan het wegwerken van bekabeling overbodig. Het heldere, scherpe beeld en realistische kleuren brengen je film tot leven, zelfs bij daglicht. Dankzij de 60W Harman/Kardon speakers met ingebouwde subwoofer gecombineerd met Dolby Audio produceert de AURA indrukwekkend geluid. En met de functie om via Android TV te streamen kan je jouw favoriete content nóg beter ervaren. 

Daarnaast is de AURA ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Het opstarten van de projector duurt maar een paar seconden en is dan ook snel klaar voor gebruik. Het design is simpel en zorgt ervoor dat de projector mooi inblend met ieder interieur. Met autofocus en verschillende beeldcorrectiefuncties worden vervormingen gecompenseerd, waardoor je ononderbroken kunt genieten van je game, serie of film. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van lampen, want de lampen hebben een duur van 20000 uren en gaan dus bijna 13 jaar mee. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)